Fine art prints

Sinds 2020 is Wim van Willegen begonnen met het produceren van fine art prints. De landschappen en stadsgezichten hebben dezelfde forse contouren en verrassende kleurvlakken als de zeefdrukken maar de techniek is net even anders. De prints onderscheiden zich van de zeefdrukken doordat er in elk werk in ieder geval sprake is van 1 vlak met kleurverloop, iets wat bij een zeefdruk vrijwel niet toegepast kan worden. Maar Wim van Willegen blijft wel een groot voorstander van de zeefdruktechniek. Hij zal dan ook zeker zeefdrukken blijven maken.

Hoogwaardig en kwalitatieve prints

De fine art prints worden geprint met hoogwaardige Epson inkt op het luxueuze Hahnmuhle Museum Etching papier. Wanneer u het wenst kunnen de werken ingelijst in passepartout aangeleverd worden. Wist u dat Wim van Willegen ook in opdracht werkt? Meer informatie over de mogelijkheden vindt u bij Kunst in opdracht.

Geschiedenis

Een nieuwe weg die Wim van Willegen is ingeslagen zijn de stadsgezichten uit het verleden. Deze stadsgezichten tonen plaatsen zoals ze ooit waren in subtiele blauwe tinten. Bijvoorbeeld een stadsgezicht van Schiedam. De molen bestaat nog, maar bijna alle andere gebouwen zijn inmiddels verdwenen. Bekijk het aanbod hier.