Kunst in opdracht

Wilt u ook zo’n mooie zeefdruk of een fine art print in een gelimiteerde, gesigneerde oplage? Kunst in opdracht, bijvoorbeeld als relatiegeschenk, als eindejaarsgeschenk, als jubileumgeschenk of ter gelegenheid van een ander feestje is een bijzonder en origineel cadeau. Vakmanschap, ambacht en kunst komen samen bij de mogelijkheid ‘kunst in opdracht’. Kunst gevormd naar uw wensen.

Hoe werkt ‘Kunst in opdracht’?

U laat weten welke plek u verbeeld wilt hebben. Er wordt een schets gemaakt. Daarna kiest u de uit te voeren techniek. U kunt kiezen tussen een fine art print of een zeefdruk. Wanneer u een keus heeft gemaakt tussen deze twee technieken en u tevreden bent over de schets wordt het productieproces in gang gezet. Wilt u het werk direct aan de muur kunnen hangen? Ook het inlijsten kan verzorgd worden.

Fine art print in opdracht

Het voordeel van een fine art print is dat er al besteld kan worden bij een oplage van 1 stuk tot 50 stuks. De kunstwerken worden geprint met hoogwaardige Epson inkt op het luxueuze 300 grs. Hahnmuhle Museum Etching papier. Neem contact op voor de prijzen.

Zeefdruk in opdracht

Wim van Willegen ontwerpt een zeefdruk naar uw wensen en drukt de zeefdrukken vakkundig bij Zeefdrukkerij Kurtface in Nijmegen. Kurtface heeft milieuvriendelijke werkwijze en werkt uitsluitend met inkten op waterbasis. Zeefdrukken is een intensieve en ambachtelijke druktechniek. Daardoor is de minimale oplage bij een zeefdruk 25 exemplaren. Wilt u meer weten over deze optie neem dan contact op.